ÚJRA LOVE YOUR BELLY TRÉNING A SHAKTIBAN

HASIZOM FEJLESZTŐ ÉS REGENERÁLÓ TRÉNING 2017. 03. 12. VASÁRNAP 09.00-12.00

  Ha olyan módszerre van szükséged, amivel a szétnyílt hasizmod zárni tudod, és azt otthon a gyermeke(i)d mellett is bármikor el tudod végezni akkor tarts velünk!

Szétnyílt hasizom
A várandósság alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellett kitámasztó, megtámasztó és alátámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni ezen feladatait. A sérülés miatt minden terhelés a gerincre hárul, így hátfájás, gerincfájdalom, köldök-, lágyék-, hólyag-, vagy éppen gerincsérv alakulhat ki.

A Loveyourbelly tréningen megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatok rendszeres végzésével, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető.

Önvizsgálat
Szétnyílt hasizomra gyanakodhatunk, ha reggel felkelést követően, miután megiszunk egy pohár vizet, vagy eszünk valamit, úgy tűnik, mintha ismét „terheshasat” növesztettünk volna. Ebben az esetben biztos, hogy hasi izomgyengeséggel küzdünk, tehát érdemes elvégezni az önvizsgálatot.

  

Feküdjünk a hátunkra, húzzuk fel a térdünket, a talpunk maradjon a talajon. Az egyik kezünket helyezzük a tarkónkra, és emeljük meg a törzsünket. A szabadon lévő kezünk segítségével a képen látható módon nyomjuk be a hasat, a köldöknél kezdve a vizsgálatot.
Ha valakinek köldöksérve van, vagy deformálódott, meggymagszerű elváltozást észlel ezen a területen, akkor neki nem szabad a köldökét nyomogatnia!
Ezután a köldöktől fel – és lefelé haladva óvatosan nyomkodjuk át a hasunkat. Ha mélyedést tapintunk ki, akkor a kötőszövet a várandósság során megsérült. Kb. 1,5-től 4,5 - 5 ujjnyi szélességig távolodhat el egymástól a hasizom.

Loveyourbelly tréning
A 2,5 - 3 órás tanfolyamon beszélgetünk a hasizmok szerepéről, a szülés utáni regenerálásról, a feszesítése módjáról, a helyesen végzett hasizom gyakorlatokról, gátvédelemről és a táplálkozás fontosságáról.
Megismerkedünk a leghatékonyabb hasizomfejlesztő és regeneráló gyakorlatsorral, mely:
- otthon, egyedül végezhető 40-45 perc alatt
- 3 - 4 hét rendszeres tornával látható eredményeket ad
- összezárja a várandósság alatt szétnyílt hasizmot
- teljesen “derékbarát”, biztonságos

A Loveyourbelly tréning különösen ajánlott:
- hát- és derékfájással küzdőknek,
- várandósság, szülés során szétnyílt hasizom regenerálására,
- császármetszés utáni regenerálásra,
- mozgásszegény életvitel esetén,
- ha sérved van (lágyéksérv, gerincsérv, köldöksérv),
- ha szeretnél megszabadulni a hason lévő zsírtömegtől,

Lyb tréning helyszíne:
Shakti Jógastúdió
Lyb tréninget vezeti:
Nagy Katalin Loveyourbelly oktató
Lyb tréning díja:
8.000 – Ft.
Bejelentkezés:
info@shakti.hu, 20 240 9138, 
Jelentkezés korlátozott létszámban, a részvételi díj befizetésével március 08-ig.