SHAKTI JÓGASTÚDIÓ Nyíregyháza - Boldogság a hétköznapokban

Jóga oktatás Nyíregyháza belvárosában

A Stúdió:

Címünk:

Shakti Jógastúdió

Krúdy Ház, Szabadság tér 12/b, 2/7.

4400 Nyíregyháza

Kapucsengő: 7

 

Kapcsolat:

info@shakti.hu

30/532-21-01

20/240-91-38

 

A névadó shakti kifejezés jelentése: erő, energia, mely áthatja az egész univerzumot, s melyből az egész univerzum ered. Nincs semmi ezen a világon, amelynek nem shakti volna az esszenciája.

A jóga egy egyéni tréningrendszer. A célja is egyéni. Mégis, ha többen gyakorolják, az ember úgy érzi – könnyebben megy. Ebből a megfontolásból, hiánypótló volt a jógastúdió megalapítása városunkban.

A stúdió 2007. márciusában nyitott az alapító egyik álmának beteljesüléseként, s azóta fokozatosan bővül a szolgáltatások repertoárja.

Nyíregyháza szívében egy valóságos kis sziget ez, a béke és feltöltődés oázisa. Az ajtón belépve kellemes füstölőillat és baráti mosoly fogadja az ide betérőt, lágy gyertyafény és keleti dallamok hívogatnak tovább a gyakorlótérbe, de az órák előtt még egy teára mindig jut idő a teaszalonban, ahol a szívet melengető beszélgetések során igaz barátságok is kötődnek.

Egy menedék e hely, ahová visszahúzódhatunk a város zajából, a rohanásból, megmerítkezhetünk testünkkel-lelkünkkel a nyugalomban, és rátalálhatunk Önmagunk igaz természetére.

Szeretettel várunk e kellemes környezetben.

Jöjj, lazíts, töltődj fel, újítsd meg tested-lelked!

  • Központi elhelyezkedés, jó megközelíthetőség
  • Parkolási lehetőség az épületben és környékén
  • Kellemes környezet
  • Magas szintű szaktudással bíró, tapasztalt oktatók
  • Külön oktatás kezdőknek, haladóknak
  • Különleges élmények

 

Juhász Ágnes e.v.

Adószám: 75693981-1-35