Szöllősi Csilla

Kismamajóga és babamasszázs  oktató, védőnő, dúla

Szöllősi Csilla vagyok, két csodálatos gyermek édesanyja. 2008-ban szereztem diplomát az Egészségügyi Főiskola védőnő szakán, jelenleg védőnőként dolgozom. A főiskolai évek alatt a szülésfelkészítésre specializálódtam, diplomamunkám is e téma alapos körbejárásával született. Diplomás kismamajóga oktató és dúla vagyok.
Azon munkálkodom, hogy minél több várandós ismerje meg a dúla szó jelentését; kik vagyunk, s hogyan tudunk segíteni a várandósság, szülés és gyermekágy idején.
Ezen kívül foglalkozom babamasszázs oktatással, valamint mostanában egyre több időt fordítok arra, hogy homeopátiás ismereteim bővítsem és gyakorlatban is alkalmazzam.
A jógastúdióban leggyakrabban a szülésfelkészítő órákon vagyok jelen, amelyeken az aktív, tudatos, örömteli szülésre készítjük fel a gyermeküket váró párokat.

Hiszem, hogy gyermekünk születése, olyan meghatározó élmény, melynek évek múlva is minden percére emlékezni fogunk. Nemcsak mi, Ő is.

Szívesen látom kérdéseid a várandóssággal, szüléssel, újszülött ellátással, szoptatással, gyermekgondozással és neveléssel kapcsolatban. Kérdezz, írj bátran és találkozzunk a kismamajóga, szülésfelkészítő és babajóga órákon.

Elérhetőségeim:
Telefon: +36-20/7705-217
E-mail: szollosicsilla@citromail.hu