Rólunk írták

Bár a jóga alapvetően egy egyéni tréningrendszer, egyéni céllal, mégis jól esik többen együtt gyakorollni. A csoportos jógagyakorlás lendületet ad az embernek, hogy könnyebben tudja valóra váltani terveit, legyen szó akár a jobb kondíció, nagyobb rugalmasság eléréséről, az egészség megőrzésről, esetleg a gyógyulásról, vagy a meditáció során megtapasztalható nyugalom elmélyítéséről. A Nyíregyháza szívében található Shakti Jógastúdió valóságos menedék, melybe visszahúzódva a város zajos lüktetéséből végre alkalom nyílik a feltöltődésre. A keleti mozgásformák széles tárházával ismerkedhetünk meg a foglalkozások során, kezdve a különböző élethelyzetek és célok szerint differenciált jógaráktól (kismama jóga, gerincjóga stb.), a do-in testet lelket gyógyító gyakorlatain át, az olyan meditatív élményekig, amilyet például a tibeti hangtál relaxáció vagy a táncmeditáció során tapasztalhatunk meg. S természetesen a Shakti világa nem áll meg  a gyakorlatoknál, hiszen az itt eltöltött idő alatt sok mindenről tanulhatnak az idejárók: holisztikus egészségmegőrzésről, környezettudatos életmódról, helyes táplálkozásról és önmgvalósításról egyaránt. Látogass el hozzájuk, és próbáld ki magad is, nem fogod megbánni!

/Xavér/

 

 

A babamasszázs feledhetetlen pillanatokat nyújtott és nyújt nekünk a mai napig. A babával való tökéletes "egy hullámhosszra kerülést, összerezonálást" érzem ilyenkor, ami mai zaklatott, rohanó mindennapjainkban igencsak kivételesen szívmelengető pillanatoknak számít. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

/S. Melinda/

 

A Shakti Jógastúdió és Ági életem egyik legjobb választása! Nem túlzás azt állítanom, hogy jobbá tette az életemet, amikor szükség volt rá, sokszor segített az itt szerzett tudás és élmény. Hogy szakmailag is a legjobb, akivel találkoztam, az csak az alap. Emellett Ági olyan hiteles és varázslatos személyiség, hogy fiatalabb kora ellenére "mesteremnek" mondhatom. Ez a kifejezés csak a nyugati kultúrában idegen. Évek óta a testi-lelki harmóniát, a kiegyensúlyozottságot képes adni. S a szülésem csak neki köszönhetően volt olyan életre szóló élmény és csodás emlék (pedig nem volt könnyű), amilyet kívántam magamnak és megidéztem a relaxációk során. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen kincs van mellettünk!

/Sz. R. Mónika/

 

2 éve járok jógára. Sok fizikai problémával mentem el, és bár sokféle tornát próbáltam már, még soha korábban nem volt ahhoz hasonló élményem, amit már első alkalommal átéltem. Minden jógagyakorlás után úgy érzem, hogy minden porcikámat átmozgattam - hála a nagyon gondosan, alaposan és változatosan összeállított gyakorlatsoroknak. Sajnálom, hogy nem vehetek részt minden reggel jógaórán. Amikor rendszeresen járok, érzem a fejlődést a mozdulataimban, tartásomban, kitartásomban. Nagyon megbízom a stúdió oktatóiban, mert minden kérdésemre türelemmel, kedves szeretettel és hozzáértéssel válaszolnak. Minél inkább megismerem a gyakorlatokat, annál jobban érzem, mennyire szerves egész a jóga, ha több időm lenne, mélyebben is lenne kedvem foglalkozni vele. Sajnálom, hogy nem kerültem hamarabb is kapcsolatba a jógával, sok rossz életmód-szokásom nem alakult volna ki. Érzem, hogy most sem késő még. Szeretem a stúdió hangulatát, a zenét, az illatokat, a csendet és a többiek szeretetét. Különösen fontos lenne, hogy a tinédzserek és az idősebbek is megismerkedhessenek a jóga jótékony hatásaival.

Köszönöm

/S. M. Klára/

  

Szívből ajánlom mindenkinek a Shakti Jógastúdiót. Annak idején ismerősöktől hallottam a családias hangulatú stúdióról, s mivel komoly hátfájással küszködtem nap, mint nap, úgy gondoltam egy stresszmentes méregtelenítő óra jár nekem is. Jól döntöttem, amellett hogy megszűnt a hátfájásom, javult a testtartásom az órán hallottak alapján életmódot is változtattam a családommal együtt. Ennek már 2 éve s azóta már több típusú órán is részt vettem; a kezdő kurzusután a haladón, majd mialatt kisbabát vártam a  kismamajógaórán és a szülésfelkészítő tanfolyamon is részt vettem. Az itt tanult gyakorlatok és légzéstechnikák nagyon hasznosak voltak mind a várandóság, mind a szülés alatt. Természetesen a sort nem szakítjuk meg; jelenleg baba jógárajárunk a  kisfiammal, ahol a játékos-mondókás gyakorlatok mellett fontosnak tartom, hogy közösségben van a kisfiam. Az itt tanult mozgásokat minden nap használjuk, s amellett hogy nagyon jó móka a kisfiam kötött csípője is laza lett mindenféle segédeszköz nélkül!

/R. P. Zsuzsanna/

 

Az első gyermekemmel Budapesten jártam kismamajógára, és nagyon élveztem, igazan jó volt, főleg  az irányított relaxáció a végén, így elhatároztam, hogy ha tehetem, akkor a másodikkal, is fogok járni! Szerencsére rátaláltam a Shakti Jógastúdióra és nagyon elégedett voltam. Minden héten jártam, egészen a végéig, amikor csak tehettem (veszélyeztetett terhes voltam így pár hetet ki kellett hagynom), de amikor mehettem, ott voltam. Nagyon jó volt  a hangulat, kellemes a környezet, és remek a társaság, Ági felkészültsége és nagyon kellemes megnyugtató hangja pedig csak hab a tortán:)! Nekem nagyon sokat használtak a gyakorlatok és a relaxáció. Ennyi mozgás kellett és ezek direkt nekünk, kismamáknak voltak "kitalálva" és összeállítva, figyelembe véve az egyéni szükségleteket (ki mit csinálhat), személyre szabottan. Nem voltak "kötelező" feladatok, csupán az "élvezet":))))) Minden héten vártam a jógás napot! Ráadásul ott ismerkedtem meg egy kismamával, akivel ma is jóban vagyunk:)! Ha majd tehetem, a többi foglalkozást is szívesen kipróbálom, mert nekem nagyon bejött!

/V. Andrea/

 

A jóga, mint mozgásforma, gondolkodásmód, életszemlélet teljesen ismeretlen volt számomra mindaddig, amíg el nem mentem életem első jógaórájára a Shatki-ba. Már az első perctől fogva éreztem, hogy jó helyen vagyok,  és tudtam, hogy rátaláltam valamire, ami nem csak egy újabb "hóbort" lesz az életemben. Azóta rendszeres látogatója vagyok a kurzusoknak, a jóga beleépült az életembe, én beépültem a jógába, és  ez már három éve így van!

/C. A. Erna/

 

A júliusi, bánkúti jógatáborbólhazaérve lelkesen bejelentettem a családomnak: És most hagyományt teremtek! Ha Ági is úgy akarja, minden év július 2. hetében, jógatáborban leszek!

/V. Kata/


A Shakti Jógastúdióban töltött órákról csak szépeket tudok írni. Hogy miért? Talán mert olyan harmonikus, szeretetteljes és kedves fogadtatásban részesül ott minden betérő. Az is, aki csak kósza vándor, és az is, aki ott ragad, mert megfogja a hely varázsa, a tanárok, oktatók személyisége, és persze a jóga maga. Számomra a Juhász Ági által oktatott hastáncvolt az első lépés, amit megtettem ezen az úton. Szép élmény volt, de éreztem, még mást is fel kell fedeznem, új utakra kell lépnem. A táncot a jóga kurzusok követték, amelyek közül a csakra jógavolt a legérdekesebb számomra. Olyan összefüggéseket tárt fel, amiket addig csak sejtettem, vagy távolról érzékeltem, de nem tudatosítottam igazán magamban. Az órák felépítése, a tanultak jellege, a mozgásformák ötvözése az új információkkal... Mindez maradandó élménnyé vált számomra. Persze nagyon hangulatosak a különböző előadások, satsangok, beszélgetések, teázásokis. Ki ne vágyna arra, hogy időnként kiszakadva a hétköznapokból, látogatást tegyen egy másik világba, ami a szépség és béke szigete is egyben?  Hiszen...

"...Van egy ősi vágy, ami az embert arra készteti, hogy saját személyiségét elfedve, más alakot öltve elveszítse korlátait, kitágítsa saját határait..."

A jógaórákon ezt élem meg én is.

/M. Tünde/

Én azt hiszem, hogy 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg Ágival és a jógastúdiójával. Már több éve jógázok és jó pár jógaoktatóval találkoztam, de Ági személyében és stúdiójában találtam, meg amit igazából kerestem. Itt mindenki kedvére válogathat a lehetőségek, órák közül: babamasszázs, kezdő jóga, hastánc, stb. Én kipróbáltam az általános jógát, a női jógát, a kismama jógát és a kisfiammal a babamasszázst, illetve most készülünk a babajógára. Ami még mindenképp említést érdemel, az az, hogy minden óra előtt és óra után egy csésze meleg tea mellett nagyon jókat lehet beszélgetni Ágival és információkat cserélni a többiekkel. Az állandó órák mellett pedig mindig nagyon változatos programok, tanfolyamok állnak a rendelkezésünkre. Összegezve én mindenkinek csak ajánlani tudom és ajánlom is a Shakti Jógastúdiót!

/V. Zsuzsanna/

 

Sportot kerestem, hogy fittebb legyek. Kipróbáltam a jógát. Jöttem, ha tehettem hetente, mert jólesett. A testemnek, és a lelkemnek is. Lassan már egy éve. Aki nem hiszi, jöjjön el a Shaktiba jógázni:-) Köszönöm szépen, hogy van egy ilyen klassz hely!

/Sz. U. Ágnes/

 

Juhász Ágit és a Shakti Jógastúdiót fél évvel ezelőtt ismertem meg. Régebben minden nap a Zone TV-ben sugárzott jógát gyakoroltam, de az Ági által átadott jóga sokkal jobb, mélyebb, aktívabb. Köszönhető ez az ő személyiségének; kedvességének, nyugtató hangjának, mindig naprakész tudásának, és a stúdió hangulatának. Nagyon várom a pénteket, amikor a gerincjógát gyakorolhatom és ez a legjobb napom!

 

/K. Zita/

"A Shakti Jógastúdió a nyugalom szigete a belváros nyüzsgésében. Csendes percek barátságos otthona a külső és belső zajtól egyre távolabb. Test és lélek feltöltődésének temploma."

Ha belépek ide, másként távozom.

Újra várom az élményt.

Érzem a hiányát.

Jó ide bejönni.

/M. Ágnes/