Kineziológia One Brain I. tanfolyam

Egy különleges tanulási és oldódási lehetőséget ajánlunk, melynek helyszíne a komoly érdeklődésre való tekintettel ismét  Nyíregyházán lesz.  Ezen eljárás egyébként a személyiség fejlesztésének egy különösen hatékony  módszere.

A tanfolyamról és a módszerről egy ingyenes előadást hallgathatnak meg az érdeklődők július 16-án, kedden 17.00 órától.

Kineziológia:Gyakran halljuk ezt a kifejezést, de nem tudjuk, mit is jelent valójában? Kineziológia egy szelíd természetgyógyászati módszer, amely lehet, hogy megoldást nyújtana a problémáinkra, de nem tudjuk, miből áll egy kineziológiai oldás? Milyen hatásmechanizmussal működik a One Brain rendszer? Tudni szeretnénk, milyen állapotokra hat kedvezően az oldás?

A kineziológia pedagógiai, pszichológiai, szociológiai elemeket is tartalmazó alternatív, holisztikus preventív módszer, melynek célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása a test öngyógyító mechanizmusának bekapcsolásával. Ez a gyógyító és személyiségfejlesztő természetgyógyászati ág, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza

arra az életterületre vonatkozóan, ahol jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével.
Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez.

Magyarországon legelterjedtebb a Three in One Concepts (Három az Egyben) kineziológiai rendszer,
más néven One Brain (Egységes Agy) módszer. A One Brain rendszer nem problémákra és tünetekre fókuszál, az okokat keressük. Biofeedback izomteszt alkalmazásával a kineziológia felszabadítja a gátolt tudatosságot, oldja az energetikai blokkokat, melyeket régi negatív élmények, élethelyzetek, érzések okoztak.

Ez a szelíd gyógymód már az első oldás után pozitív változásokat hoz a páciens életébe. A blokkok oldása után a kreativitás és az intuíció nagymértékben jelen lesz életünkben és hozzásegít minket az optimális döntésekhez. Általában három oldás a probléma végleges megoldását eredményezi.

Az oldás menete

A kineziológus kérdéseket tesz fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai - közvetítve az agy, illetve a test tárolt információit, a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal „válaszolnak”. Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma valódi okára és egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat.


Amikor izomteszteléssel eljutunk a probléma gyökeréhez, felszínre kerülnek az okok. A megfelelő korrekciók alkalmazása során a negatív múltbéli eseményekhez fűződő érzelmi töltetet semlegesítjük, ill. pozitív irányba változtatjuk. Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus számos korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók gyors változásokat okoznak, mégis gyengédek és fájdalommentesek. A kezelést Bach virág-, Maui virág- és ásványeszenciák, szimbólumok alkalmazása teszi teljessé.

Milyen esetekben nyújthat biztosan segítséget a One Brain módszer:

  • Ha úgy érezzük, elakadtunk az önismeret útján,
  • ha párkapcsolatunk kedvezőtlenül alakul, vagy nem találjuk a hozzánk illő partnert,
  • ha sikertelennek érezzük magunkat,
  • ha családi kapcsolatainkat beárnyékolják a gyermekkori emlékek,
  • ha nem tudjuk kezelni a sresszhelyzeteket,
  • ha kommunikációs problémáink vannak,
  • ha az érzelmi blokkok testi tüneteket okoznak: migrén, allergia

 A képzés első moduljának rövid leírása a következő:

A One Brain™ egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén.

 1. A szakma eszközei/ Tools of the Trade™:
A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.

Az I.modul képzési díja  (ami központilag meghatározott, és a jogdíjat is tartalmazza):

30.000.- Ft           (15.000.- Ft / nap

Ezen kívül a tankönyvek költsége szintenként 3200.- Ft.

(Ezekkel lehet a későbbiekben az oldásokat levezetni, továbbá tartalmazza a munkánkhoz szükséges kiegészítőket.)

A tanfolyam természetesen több oldást is tartalmaz, amely elősegíti a  mindennapi stresszek feloldását ill. a tananyag mélyebb tudatosítását, s ezáltal a hatékony Megértést.

Oktató: Rózsás Áron, Kineziológus Instruktor, Aura-Soma tanár

Időpont: 2013. 07.27. - 07.28-ig  ( szombattól – vasárnapig ) A napok időbeosztása: 9.30 – 17.15  -ig tart, egy óra ebédszünettel.

Helyszín:Shakti jógastúdió, Krúdy Ház, Nyíregyháza, Szabadság tér 12/B, 3/28 (28-as csengő)

Jelentkezés:Telefonon (30/444-8989), e-mailben, vagy a weboldalon júl. 24-ig lehetséges, mert a létszám korlátozott. Hivatalos szerződés alapján az okleveleket regisztrációt követően a tanfolyam végén kapja meg mindenki