IYENGAR JÓGA ALAPOZÓ KÉPZÉS NYÍREGYHÁZÁN - 2018. SZEPTEMBER 22-TŐL 9 ALKALOMMAL

Célunk, hogy az ország különböző pontjaira is elérjen az IYENGAR metódus és a gyakorlók megismerjék a pontos, precíz és intelligens ászana és pránájámagyakorlás lehetőségeit. Az 1 éves Alapozó képzés alatt a gyakorlók egy komplex, átfogóképet kapnak a stabil és precíz ászana, ill. az alapvető pránájáma gyakorlás terén. A program célja a rendszeres otthoni gyakorlás kialakítása és az esetleges későbbi IYENGAR jóga oktatóképzésre való felkészítés.

Oktatóképzési rendszere egyedülálló a világon. A három éves képzés magas szinten képzett tanárokat nevel, akik felelősségteljesen és biztonságosan vezetik a gyakorlókat. Az Iyengar jóga a test egyvonalúságára fókuszálva használ eszközöket (pl.: heveder, fatégla, kötél, pléd, stb.), hogy egyénre szabva a leginkább megközelítse a tökéletes pózt. 

A jóga több mint csupán testi munkálkodás. A jóga egyszerre sejtszintű, mentális, értelmi és spirituális – az egész emberi lényt magában foglalja. Ha az utazás részese akarsz lenni a bőr felszínétől a lélek mélységéig vezető úton, akkor itt a helyed.

/Fotók: Péter Domokos/

9 HÉTVÉGI ALKALOM, 2 NAGYSZERŰ TANÁR, 1 CSODÁS METÓDUS

Az időpontok:

2018. szeptember 22. - BEMUTATÓ ALKALOM (Richter Kati)
2018. október 6. (Dr. Drimál István)
2018. november 17. (Richter Kati)
2019. január 5. (Dr. Drimál István)
2019. február 16. (Richter Kati)
2019. március 9. (Dr. Drimál István)
2019. április 13. (Richter Kati)
2019. május 18. (Dr. Drimál István)
2019. június 15. (Richter Kati)

Részletekről a Magyar Iyengar Jóga Szövetség honlapján olvashatsz ( https://iyengar.hu/alapozo-kepzes/ )

Bővebb információ: info@shakti.hu