ALOHA FEJMASSZÁZS TANFOLYAM : 2018. AUGUSZTUS 09-12.

Jó néhány év tanulmánya és tapasztalata alapján állt össze az a kezelés, amelyet most szeretnénk megosztani. A különböző masszázstechnikák mellett kiemelten foglalkozunk a tanfolyamon a ráhangolódással, az érzékeléssel, a masszázs közbeni intuíció használatával. Hiszen a testben ott a szellem és a lélek, mindezeket ideális egyszerre kezelni. 

Kinek ajánljuk az ALOHA Fejmasszázst? 
Mindenkinek. 
A masszőr végzettség nem előfeltétel, de praktizáló masszőröknek is egy jó lehetőség, hogy teljesebbé tegyék masszázsaikat. A tanfolyam kitűnő önismereti lehetőség is egyben. 

Miben segíthet? 
Az ALOHA Fejmasszázs a legintimebb masszázsok közé tartozik, hiszen a fejünk a legintimebb testrészünk. Szellemnek, léleknek és fizikai testnek egyaránt segít az öngyógyulásban. 
Mély relaxációban megtapasztalhatunk olyan érzéseket, folyamatokat, rájöhetünk összefüggésekre, melyek éber állapotunkban rejtve maradnak. Kiválóan alkalmas még relaxációra, kisebb fejfájások csökkentésére, elmulasztására, a fejbőr keringésének fokozására, a szem fáradtságának csökkentésére, az arcbőr keringésének, tápanyaggal való ellátásának fokozására. 
Terápia-szerű használatával elérhető a migrénes fejfájások hatékony csökkentése, megszüntetése, alvászavar problémák csökkentése, a hajhagymák növekedésének serkentése, az arcbőr rugalmasságának növelése, hogy néhány jótékony hatását említsem. 

Miért érdemes eljönnöd tanfolyamunkra?
- Megtapasztalhatod, hogy az egész test ellazulhat, miközben csak a fejet masszírozzák és lehetséges a gyógyulás csupán a fej érintésétől.
- Átélheted a lélekhez való kapcsolódást a fej masszírozásán keresztül és megélheted a mély intimitást.
- Hatékonyan tudsz majd segítséget adni a stresszoldásban vagy fejfájás, alvászavar esetén.
- Lehetőséged lesz rá, hogy valódi, mély, segítő kapcsolódást alakíts ki azzal, akit masszírozol. Szeretetteli érintéssel kifejezheted gondoskodásodat mások felé.
- Kétféle fejmasszázst tanulhatsz meg, melyek segítségével egy 1-1,5 órás kezelést állíthatsz össze.
- Új kultúrával, szokásokkal ismerkedhetsz meg. 
- Új, hasonló értékrendű emberekkel találkozhatsz, akiktől maximális támogatást kaphatsz.
- Nem csak technikát tanítunk, hanem fejlesztjük intuíciós képességedet is. 
- A tanfolyam után se engedjük el a kezed, igény szerint lehetőséged lesz gyakorlónapokon részt venni, ahol elmélyítheted tudásodat.
- Bekerülhetsz fejmasszőr közösségünkbe, ahol „cseremasszázsokra” és tapasztalatcserére van lehetőséged.

A képzés 32 órás, kis létszámú csoportokban (4-8 fő) történik. 
A tanfolyam elvégzéséről minden résztvevő oklevelet kap magyar és/vagy angol nyelven. 
A tanfolyamra való jelentkezés regisztrációhoz kötött, a lomiarpi(kukac)gmail.com címre a következő adatokat küldd el nekem: számlázási cím, e-mail cím, telefonszám és az oklevélen szereplő név.

A tanfolyamot tartja: Pintér Árpád Zoltán
A tanfolyam díja: 50.000 Ft
Időpont: 2018. augusztus 09-12. naponta 9:00 - 18:00 óráig
Helyszín: Shakti Jógastúdió (4400 Nyíregyháza, Krúdy Ház, Szabadság tér 12/b. 3 em. 28. Kapucsengő: 28)