SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ, NEM CSAK PÁROKNAK: 2019. szeptember 14. 15.00-19.00

Minden elsőgyermekes pár a szülére készül a legnagyobb körültekintéssel. Tanfolyamsorozatunk ezen részében ehhez nyújtunk segítséget.

A várandós nő észlelései, élményei, hozzáállása és tudatossága nagyban hozzájárul a szülésélmény milyenségéhez. Fontos, hogy minden kismama a vajúdást és szülést érintő minden információhoz torzításmentesen, elvárásoktól, nyomástól mentesen hozzájuthasson, ami által képessé válik arra, hogy amikor szükséges a számukra a legjobb döntéseket hozza meg.

Ma legtöbbször a szülés idején az anya választott kísérője az apa. Azonban a legtöbb férfit be kell vezetni a számára idegen női világba. Tapasztalat szerint sokkal több empátia alakul ki benne egy olyan alkalom után, ahol érzi, neki is döntő szerepe és feladata van a vajúdás és a szülés során. Számára is könnyebb, ha egy biztonságos környezetben felteheti azokat a kérdéseit, amiket eddig esetleg máshol nem mert és ha konkrét, kézzelfogható eszközöket kap a kezébe hogy megkönnyítse párja számára a vajúdás és szülés óráit.

A szülésre felkészítő tanfolyam során végigelemezzük a vajúdás és szülés folyamatát, megmagyarázzuk azokat az érzéseket, amelyeket jó eséllyel át fognak élni, hogy mi történik közben a testükkel és a babával, hogy mire számíthatnak, mikor fog az bekövetkezni, és hogyan segíthetnek magukon az alkalmazható természetes fájdalomcsillapító módszerekkel, mozgásformákkal, légző gyakorlatokkal, komplementer terápiákkal.

Így a kismamák párjukkal, segítőjükkel közösen készülhetnek fel a szülésre, babagondozásra hogy egészséges, boldog, békés babák szülessenek, és szeretetteljes, megfelelő információk birtokában lévő, kiegyensúlyozott családok alakuljanak ki.

Időtartam:4 óra

Időpont:2019. szeptember 14. 15.00-19.00

A szülésfelkészítőt tartja:  Schinné Vida Anita (szoptatástámogatásban képzettdúla és kismamajóga oktató)

Helyszín: Shakti Jógastúdió, Krúdy ház, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 12/B. III./28. (Kapucsengő:28)

Bejelentkezés és bővebb információ: info@shakti.hu