SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ A SHAKTIBAN - 2018. FEBRUÁR 10. SZOMBAT 10.00-15.00

A FOGAMZÁS, VÁRANDÓSSÉG és a SZÜLÉS természetes események, melyek fizikai, érzelmi és spirituális síkon egyaránt kifejezik az élet teremtőerejét. A várandós nő észlelései, élményei, hozzáállása és tudatossága nagyban hozzájárul a szülésélmény milyenségéhez. Fontos, hogy a nők olyan tudás birtokában legyenek, mellyel képessé válnak arra, hogy vajúdásukkal és szülésükkel kapcsolatban megfelelő döntéseket hozzanak.

A VÁRANDÓSSÁG 9 HÓNAPJA ALATT a nők életük legjelentősebb eseményére készülnek. A szüléshez az anya maximális ereje és a környezet támogatása kell. Rengeteg bátorságra és energiára, sok ősbizalomra és ellazulási készségre van szükség ehhez a csodálatos női teljesítményhez.


A SZÜLÉSRE FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM SORÁN végigelemezzük a vajúdás és szülés folyamatát, megmagyarázzuk azokat az érzéseket, amelyeket jó eséllyel át fognak élni, hogy mi történik közben a testükkel és a babával, hogy mire számíthatnak, mikor fog az bekövetkezni, és hogyan segíthetnek magukon az alkalmazható természetes fájdalomcsillapító módszerekkel, mozgásformákkal, légző gyakorlatokkal,komplementer terápiákkal. Ezeknek az interaktív megbeszélése és gyakorlása feloldja a nők szüléssel szembeni félelmét, s már nem aggódni fognak az ismeretlen rájuk váró esemény miatt, hanem tudatosan készülnek rá.


A TANFOLYAM ALATT nagy hangsúlyt kap annak az ősi tudásnak a megélése, hogy a női test és a nők képesek szülni. A kismamák párjukkal, segítőjükkel közösen készülhetnek fel a szülésre, hogy egészséges, boldog, békés babák szülessenek, és szeretetteljes, megfelelő információk birtokában lévő, kiegyensúlyozott családok alakuljanak ki.


Időpont: Február 10. szombat 10.00-15.00
(Részvétel regisztrációhoz kötött a férőhelyek száma korlátozott.)
Ár: 8.000,- Ft (kísérőnek ingyenes)
Helyszín: Shakti Jógastúdió, Nyíregyháza, Krúdy Ház, Szabadság tér 12/B. 3./28
Bejelentkezés: info@shakti.hu, vagy 30/448-5738 Schinné Vida Anitánál