STRESSZKEZELÉS JÓGÁVAL - 2018. február 11. vasárnap

Egynapos tréning könnyen elsajátítható, hétköznapokba integrálható gyakorlatokkal. Már lehet regisztrálni, vagy ajándékutalvány formájában helyet váltani szeretteidnek.

"Minden nap érnek bennünket hatások, kihívások, amelyeket föl kell dolgoznunk. Bármelyiket fölfoghatjuk akadályként vagy tovább lendítő erőként, jó vagy rossz stresszként. Nem a kintről érő hatások megszüntetésében van a stressz megoldásának kulcsa, hanem abban, hogyan dolgozod föl e hatásokat. A stresszorok megfelelő földolgozásában nagy segítséget adhat a jóga. Mi most az Iyengar-jóga módszerével járulunk hozzá annak föloldásához, amit a feszültség, a rosszkedv, egy élethelyzetbe való beszorulás, az állandó kihívások okozta nyomasztó érzés okozhat. A délelőtti gyakorlás során a nyújtás fiziológiájával, a délutáni alkalommal pedig csöndesítő gyakorlással járulunk hozzá a stressz földolgozásának elősegítéséhez." /Dr. Drimál István/

Dr. Drimál István: Kiegyensúlyozottan képviseli az élet megértéséhez nélkülözhetetlen spirituális tanításokat és a fizikai egészséget támogató pragmatikus gyakorlatokat, de nem külön-külön, egymástól elválasztva, hanem szerves egységben. Érzékeny arra, hogy minden jelenlévő a megértés stabil alapján bontakoztassa ki a benne szunnyadó, egyedi lehetőségeit. Tanítási stílusa könnyen követhető, praktikus, filozofikus útmutatásokkal gazdagított.

Időpont: 2018. február 11. vasárnap 10.00-16.30
A tréninget vezeti: Dr. Drimál István - Okleveles Iyengar Jóga Oktató - Junior 1.
Bejelentkezés, bővebb információ: info@shakti.hu