Nőiség-megszentelő menstruációs Szertartás

Egy különlegesen izgalmas programmal várunk február 23-án!

Manapság nagyon sok Nő érzi tehernek, szükséges rossznak, hívja havibajnak, nehéz napoknak a minden hónapban újra és újra figyelmet követelő menstruációs vérzését, mely legtöbbször kellemetlen tünetekkel jár, fájdalommal, feszültséggel, erős görcsökkel párosul. Érezted már úgy, hogy szégyellnivaló, hogy mindent meg kell tenned, hogy mások észre ne vegyék, hogy éppen menstruálsz? Talán az első vérzésedhez kellemetlen emlékek társulnak,

kislányként senki nem készített fel rá, traumaként élted meg?

Bizonyára már az Édesanyádtól, Nagymamádtól is ezt láttad, úgy nőttél fel, hogy ez normális. De akkor miért ez a sok probléma, a PMS szindróma, miért szedjük a sok fájdalomcsillapítót, tinédzser kortól a fogamzásgátlót a tünetek elnyomására, „azoknak a napoknak” a túlélésére? És persze ragaszkodunk hozzá, elvárjuk magunktól, hogy ugyanolyan aktívan éljük meg ciklusunk ezen napjait is, akár a többit - hiszen a reklámokban is ezt látjuk!

Elgondolkoztál már azon, hogy miért van ez így? Hogy talán lehetne mindez másképpen? Aki így éli meg a havi vérzését, vajon képes kiteljesedni Nőiségében, Szexualitásában, képes szeretni a saját testét és működtetni a magában rejlő Erőt?

Ez az első beavatás kapu, a Női lét egyik legnagyobb fordulópontja. Annak, ahogyan egy Nő megélte az első havi vérzését, és ahogyan viszonyul hozzá, hatással lesz az egész életére.

Ha te is úgy gondolod, hogy ez sokkal több, mint fizikai folyamat és szeretnél változtatni ezen, akkor itt a helyed!

  •  A szertartás folyamán megtanulunk másképpen tekinteni a menstruációnkra, megfejtjük üzenetét, mit is jelent ez a Vérmisztérium? Ráérzünk, hogy a folyton megújuló ciklikusság egy ajándék számunkra, melyben benne foglaltatik a természet csodálatos ciklusa, a folytonos újrakezdés lehetősége, a testi- lelki méregtelenítés adománya, a teremtés misztériuma.
  • Felülírjuka mindeddig magunkkal hurcolt Nőiséggel kapcsolatos negatív programokat. Megvizsgáljuk Női természetünket, elfogadjuk testünket és annak változásait. Gyógyítjuk női szerveinket, mellünket.
  •  Felébresztjük azt az Istennői Erőt ami bennünk lakozik, felismerjük különleges kapcsolatunkat a Holddal és annak változásával.
  •  Kapcsolódva Ősanyáinkkalvisszaáramlik belénk az Ő erejük, bölcsességük.
  •  A programot egy különleges beavató menstruációs szertartással zárjuk, amivel megünnepeljük Holdvérünk, megszenteljük Nőiségünk és magunkkal visszük az Istennő Áldását.

Az este folyamán számíthatsz még Mozgás-, és Táncmeditációra, beavató Mesére, gyógyító érintésekre, gyakorlatokra, különleges zenére, vezetett meditációra, támogató Női együttlétre.

Amire még szükséged lesz:

- kényelmes ruha, ami nem akadályoz a mozgásban

- egy szál vörös rózsa

- olyan ruha (szoknya, női ruha) amiben szépnek érzed magad, a beavató szertartáshoz

Őseink, életük fordulópontjait, jelentős eseményeit szertartással ünnepelték meg. Tegyük ezt most mi is, hiszen nagyon erőteljes változásokat tudunk elérni a Szertartás energiaterét előhívva, ami akár több éves terápiát is képes helyettesíteni!

A program csak megfelelő létszámú jelentkező esetén lesz megtartva, ezért kérlek részvételi szándékod legkésőbb február 20-ig (szerda) jelezd!

Időpont:2013. február 23. 16:00 - 20:00-ig
Helyszín: Shakti Jógastúdió (Nyh., Krúdy Ház, Szabadság tér 12/b, 3/28. Kapucsengő: 28)
Részvételi díj: 3.500 Ft.
Jelentkezés és további információ:Erőss Mariann
Tel.: 30/562-7879; Email: emariann@vipmail.hu