NIA Nyíregyházán a Shakti Jógastúdióban

Immár Nyíregyházán, a Shakti Jógastúdióban is elérhető a NIA!

Táncold át az életed! Valaki a táncot túl könnyednek, míg a harcművészetet túlságosan keménynek tartja. Pontosan nekik szól a NIA, ami a keleti harcművészeteket ötvözi a nyugati táncstílusokkal és a jóga elemeivel. Az eredmény? Megtanuljuk szeretni magunkat, és figyelmen kívül hagyjuk a külvilág elvárásait. A NIA az első olyan különböző fitness stílusokat ötvöző program a világon, amiben a NIA övei egyesítik a nyugati és keleti mozgáskultúrákat, fogalmakat, filozófiákat. Az erőteljes gyakorlatokban, amik inspirálják az emberekben az érzéseket, ami által fitté és egészségessé válnak, miközben felfedezik az emberben rejlő lehetőségeket és szándékokat.

Az óra végére természetes állapot a harmónia és a teljesség. A "mindenrendben" és a "boldogvagyok" érzéshez kapcsolódó könnyedség az igazi ajándék, úgy, hogy a testünkkel is jót tettünk.

Mivel az egyre intenzívebb mozdulatok felpörgetik a testet arra a szintre, ami után megérkezik az endorfin, az elmét viszont kikapcsolja az alapmozdulatok átvétele és testre szabása, semmi nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy megérkezzünk a legkiegyensúlyozottabb és legegészségesebb önmagunkhoz.

Amiben segítséget nyújt

  • Nőiességhez kapcsolódó testi és lelki elakadások feloldása (menstruációs problémák, nőiesség kifejezése, elfogadása, blokkolt szexualitás, stb.)
  • Belső feszültség miatti testi és lelki tünetek enyhítése, megszüntetése (az egész hátban megjelenő fájdalmak, főként nyak, váll, derék stb.)
  • Ízületi problémák
  • Befelé fordulás, depressziós tünetek

MEGTANÍT arra, hogy változtass, hogy meghalld a tested hangjait… A változáshoz vezető utat mutatja, mellyel egész életed teljesebbé, könnyedebbé, kellemesebbé válik.

Első foglalkozás2012. november 16-án pénteken 19.00-20.30-ig.

A foglalkozást tartja: Oláh Henrietta (HenNia)

A foglalkozás ára:1400 Ft/90 perc, a megváltott bérletek erre a foglalkozásra is érvényesek.