KISMAMANAP- November 20. Hétfő 10.00-16.30

Interaktív, gyakorlatorientált, saját élményű foglalkozások: BABAMASSZÁZS, BABAGONDOZÁS, SZOPTATÁS

Gyermekedet várva izgatottan készülődsz a nagy napra, amikor végre kezedben foghatod a babádat. Készíted a csomagodat a kórházban töltött napokhoz.
No de mi lesz AZUTÁN? :) Ott lesz egy kis ember, akinek a legjobbat szeretnéd. Készítitek a kis fészkét, ruhácskákat vasalgatva, babaholmikat vásárolva gondoskodsz róla, hogy mindene meglegyen, mire megérkezik közétek.
Talán szerencsés vagy és voltak a környezetedben kisbabák, akiknek a gondozásában részt tudtál venni és most teljes magabiztossággal állsz az előtted álló szép feladat elé. Ha esetleg mégsem, akkor ez a nap neked szól!

10.00-13.00 BABAMASSZÁZS és BABAGONDOZÁS
Játékbabán megtanuljuk a babamasszázs mozdulatait, amellyel már születése napjától szeretetteljes, magabiztos mozdulatokkal kényeztetheted a babádat, és amely finoman stimulálja az idegrendszerét, megnyugtatja, ellazítja és SEGÍT a HASFÁJÁSON és a csípő kötöttségén is.
Beszélünk arról, hogy VALÓJÁBAN mire van szüksége egy babának és mi az, ami csak marketing. Milyen pelust érdemes venni, kell e mellszívó, cumisüveg, fertőtlenítő, pólya, melltartóbetét, pihenőszék, stb.
HOGYAN VISELKEDIK egy valódi újszülött. Vajon el lehet kényeztetni egy újszülöttet? MIÉRT SÍR a baba?

13.00-13.30 EBÉDSZÜNET - közben igény esetén filmvetítés 

13.30-16.30 GYERMEKÁGY és FELKÉSZÜLÉS A SZOPTATÁSRA
Beszélünk a szülés utáni első órákról és napokról, hogy mi történik ilyenkor veled és a babáddal. Praktikusan mire lehet szükségetek a kórházban és otthon.
Gyakorlunk szoptatási testhelyzeteket, beszélünk a tejtermelés sajátosságairól, arról hogy MITŐL LESZ ELÉG A TEJ? Kell e fejni? Honnan tudod hogy elegendő tejhez jut-e a babád?
A szoptatás, mint multifunkciós gyermekgondozási viselkedés.
A foglalkozásra kérlek, hozz magaddal egy játékbabát!
A foglalkozásokon előzetes bejelentkezéssel van lehetőség részt venni.


A foglalkozást tartja: Schinné Vida Anita, kismamajóga oktató, dúla, szoptatási segítő és nem utolsó sorban 3 gyermek anyukája

Időpont: November 20. Hétfő 10.00-16.30
Ára: 8000 Ft/fő (Ha csak a délelőtti vagy csak a délutáni csoportban szeretnél részt venni akkor 4000 ft/fő/alkalom)
Helyszín: Shakti Jógastúdió, Nyíregyháza, Krúdy Ház, Szabadság tér 12/B, 3/28.
Bejelentkezés: info@shakti.hu e-mail címen vagy 30/448-5738-as számon sms-ben.