ISMÉT GÁTTORNA TRÉNING - OKTÓBER 27-28-29.

A 3 napos tréningen fizikai szinten megtanuljuk rejtett izmaink edzését, a gátizmok megerősítését. Testünk megismerése hozzásegít ahhoz, hogy kialakuljon bennünk egy „női egészség”-tudat, örüljünk szervezetünk csodálatos működésének. 

Másrészt megtanulunk egyszerű, otthon alkalmazható praktikákat altestünk ápolására, a gyulladások leküzdésére, női energiáink mozgósítására. Az intim testrészek iránti tisztelet segít felülírni az ezen a területen elszenvedett traumákat, javítja szexuális reagálóképességünket és orgazmuskészségünket. A foglalkozásokon használhatjuk a különböző életszakaszokban élő nők közösségének erejét. A legfontosabb pedig, hogy a magunk örömére egészségesebbé, erősebbé, fogékonyabbá lehetünk, a naponkénti gyakorlás pedig kellemes, örömteli foglalatossággá válik.

A tornához semmiféle különleges felszerelés nem szükséges. Még kevésbé szükséges különös testalkat, erőnlét, állóképesség vagy bármi egyéb fizikai képesség. Ajánlott viszont kényelmes öltözet és jegyzetfüzet.

A tanfolyam 10 órás, 5 alkalommal 2-2 órát fogunk együtt tölteni.

Időpont: 2017. október 27-29. (péntek 17.00-19.00, szombat-vasárnap 9.00-11.00 és 15.00-17.00, 5 X 2 óra)

A tréninget tartja: Király Ágnes (Budapest) intimtorna tréner, bába

Ár: 20.000,-

Helyszín: Shakti Jógastúdió Nyíregyháza, Szabadság tér 12/B. 3/28. (kapucsengő: 28)

Mivel a program kis létszámú csoportban kerül megszervezésre a részvételi díj befizetésével várjuk a jelentkezéseteket.

„Bármi legyen is, amire a figyelmünket leginkább fordítjuk,erősebbé fog válni az életünkben.”

Résztvevők írták:

 

„Minden nőnek fontos volna erről tudni, megelőzni a problémákat, tüneteket, vagy kezelni a már kialakultakat. Nőből vagyunk, erre figyelnünk kell!”

„Jelentős mértékben növeli az életminőséget. Komfortérzetet biztosít. Az elejétől a végéig, minden pillanatát élveztem a kurzusnak.”

„Képessé váltam megmozgatni olyan izmokat, melyeknek létezéséről sem tudtam. Ajánlanám inkontinencia megelőzésére, és műtétek elkerülésére, női méltóságunk megőrzésére."

„Minden nőnek szüksége van rá, de sokan gondolják, ez egy olyan „betegség” amivel egyedül kell éljenek. Bátortalanok, nem ismernek szakembert a témában, tanácstalanok. A női támogató kör ereje fontos, hogy érezze egy nő: a TESTE ÉRTÉK, egy kincs, amire vigyáznia kell élete végéig, nem csak a gyerekszülésig.”

„Kedvenc részletem a krémek, teák készítésének megismerése volt.”

„Élveztem az egész programot, nagyon tetszett Király Ágnes humora, plasztikus szemléltetésmódja.”

„A most tanult gyakorlatokkal meg lehet előzni olyan fázisokat, amelyek az életem minőségét jelenleg rontják.”

„Nagy hangsúlyt helyezett a gyakorlásra. Tetszett a csoport őszinte, gátlás nélküli megnyilvánulása.”

„Nagyon jó környezetben, kellemes hangulatban zajlott a tréning. Külön élveztem a tapasztalatcserét, fiatal koromnál fogva tanulságos volt idősebb, érettebb nők életszituációinak, élettapasztalatainak meghallgatása.”

„Minden nőnek szüksége van női közösségre. A tárgyalt problémák minden nővel előfordulhatnak. A közös foglalkozás remek közösségteremtő.”

„Az egész tanfolyamot nagyon élveztem. Rengeteget tanultam a csoport vezetőjétől, de a csoporttársaimtól is. Nagyon örülök, hogy eljöttem.”