GÁTTORNA – rendszeres órák szombaton 19.00-19.45

Minden nőnek, minden életkorban, minden élethelyzetben törődnie kell intim izmaival, mert, ha már tünet jelentkezik, az rendkívül kellemetlen; ha még nem tudunk róla, hogy lenne, akkor is lehet, hogy VAN; és az idő előrehaladtával pedig MINDEN NŐ ÉRINTETTÉ VÁLIK, így megelőzés céljából is esszenciális az órákon begyakorolt tudás. Kezdd el most, hogy NE LEGYEN KÉSŐ!

A konkrét gáttorna gyakorlást KIEGÉSZÍTIK a házilag elkészíthető gyógykészítmények (teák, krémek) praktikáinak, holisztikus, női egészséget javító módszereknek (aromaterápia, fürdőkúrák, életmódbeli tanácsok) és a relaxáció technikájának ELSAJÁTÍTÁSA.  

KIFEJEZETTEN AJÁNLJUK nőgyógyászati fertőzések tartós elkerülésére, inkontinencia, méhsüllyedés esetén, műtétek elkerülésére, kismamáknak a várandóssággal megterhelt izmok megerősítésére, szexualitás minőségének javítására (a saját és a partner örömére is…), teherbeesés esélyének javítására, idősebb hölgyek komfortérzetének és méltóságának megőrzésére.

Minden nőnek szüksége van női közösségre. Nálunk őszinte, támogató légkörben, belvárosi, tiszta, igényes helyen javíthatod életminőségedet.

Az órákat tartja: Benkeiné Perger Éva, Juhász Ágnes

Ár: 800 Ft /alk.

Az órákon való részvétel feltétele az 5 x 2 órás GÁTTORNA TRÉNINGEN való részvétel, melyre legközelebb október 27-29.lesz lehetőség.

Bejelentkezés, bővebb információ: info@shakti.hu