BABAVÁRÓ TANFOLYAMSOROZAT - Szoptatásra felkészítő tanfolyam: 2018. március 12. (10.30-13.30) és Babagondozás, babamasszázs: 2018. március 19. (10.30-13.30)

Egy kisbaba születése mindig nagy izgalom. Egy egész csapat kíséri a várandóságot, velük együtt készültök a szülésre. Izgatottan készül a család a kis jövevény érkezésére, várják a telefont vagy sms-t, hogy MEGSZÜLETETT! No de mi van azután? Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az alábbi programokkal.

 

Március 12. hétfő 10.30-13.30 Szoptatásra felkészítő tanfolyam

A szoptatásra való felkészülés az ajánlások szerint kezdődjön el a várandósság 20. hetéig! Természetesen a várandósságuk későbbi heteiben járó kismamákat is várom szeretettel!

A babaváró tanfolyamunk első részében a témánk a szoptatás, amely jóval több mint a baba táplálása. Biológiailag kódolt alapértelmezés, amelyről mégis nagyon fontos beszélni, hiszen nagyon sok tévhit kering körülötte, és információ és korszerű ismeretek hiányában sokszor a legnagyobb segítő szándék az ami félreviszi.

§ No de egyáltalán milyen jótékony hatásai vannak a szoptatásnak babára és mamára?
§ Mit tehetsz már a születést követően azonnal és a kórházban töltött napokban is a sikeres szoptatásért?
§ Mitől lesz elég a tej?
§ Elég a tej?
§ Mit ehet a szoptató anya?
§ Hogyan tegyük mellre a kisbabát?
§ Mikor tegyük mellre a kisbabát?
§ Alszik a baba?
§ Miért sír a baba?
§ Ha mégsem elég a tej?
§ Hol találsz segítséget?

Ha a fenti kérdésekre és minden egyéb felmerülő kérdésre választ szeretnél kapni akkor itt a helyed! 

Részvételi díj: 4.000 Ft

Március 19. hétfő 10.30-13.30 Babagondozás, babamasszázs

Eleink bölcsessége a gyermekágyas (a szülést követő 3-6 hét) időszakról: 2 hét ágyban, 2 hét házban. Na de ez most komoly??? Miért van erre szükség, hogyan kivitelezhető, egyáltalán miért különleges gyermekágyas időszak, avagy a 4. trimeszter?

Hogyan viselkedik egy újszülött, mik az ő VALÓDI igényei?

Mi az amire tényleg szükség van a bababoltok óriási választékából?

Babamasszázs: Játékbabán megtanuljuk a babamasszázs mozdulatait, amellyel már születése napjától szeretetteljes, magabiztos mozdulatokkal kényeztetheted a babádat, és amely finoman stimulálja az idegrendszerét, megnyugtatja, ellazítja és SEGÍT a HASFÁJÁSON és a csípő kötöttségén is.

A foglalkozásra hozz magaddal egy csecsemő nagyságú játékbabát!

Részvételi díj: 4.000 Ft

 

A tanfolyamsorozat harmadik része a Szülésre felkészítő tanfolyam lesz. /Időpont szervezés miatt később./

Időpontegyeztetés: a +36 30 448 57 38 -as telefonszámon

A babaváró tanfolyamsorozatot tartja: Schinné Vida Anita, dúla, szülésfelkészítő, szoptatási segítő és 3 gyermek anyukája