Babajóga és babamasszázs február 20-tól minden szerdán 10.00-11.00-ig

A babamasszázs egy bevált éskönnyen elsajátítható módszer, mely biztosítja kisbabád számára a NYUGODT ALVÁST, a KIVÁLÓ EMÉSZTÉST, és segíti az IMMUN- és IDEGRENDSZER fejlődését. Speciális jógagyakorlatainkkal megelőzhető és gyógyítható a CSÍPŐÍZÜLET KÖTÖTTSÉGE, és a HASFÁJÁS.

Mi magunk is élvezzük, ha valaki megmasszíroz minket; a babáknak ez elemi igényük. Kiváló lehetőség ez a boldog együttlétre. Az érintés nem luxus, hanem alapvető emberi szükséglet

Azok a babák, akik megkapják az általuk igényelt érintést, masszázst, ölben hordozást, sokkal harmonikusabban fejlődnek, és kiegyensúlyozott felnőttekké válnak.

A foglalkozást rövid masszázzsalkezdjük, majd baba jóga következik – ez részben a baba passzív átmozgatásából, majd aktív gyakorlatozásából áll. A zene és ének nagyon intenzív stimulációt biztosít a babák idegrendszerének, így a mozdulatokat, fejlesztő játékokat mondókákkal, gyermekdalokkalkísérjük.

Bővebben a babajóga jótékony hatásairól: http://www.shakti.hu/a-baba-joga

A tanfolyam ideje alatt bátran lehet szoptatni, pelenkázni :)

Amire szükséged lesza szokásos babafelszereléseken kívül: egy textilpelus a baba alá ÉS jó minőségű hidegen sajtolt mandula, körömvirág vagy pocakmasszázs olaj (Weleda vagy Aromax márkájú). Beszerezhetőek bioboltban, drogériákban. Kérünk, NE gyógyszertári olajat hozz!

A foglalkozásokat tartja: okleveles babamasszázs és babajóga oktató

Helyszín: Shakti Jógastúdió, Nyíregyháza, Szabadság tér 12/B, 3/28, 28-as csengő

Időpont: szerdánként 10.00-11.00; első alkalom: február 20!

Ár: 1000 Ft/alkalom