APHRODITE POWER TRAINING - 2020. 06.05-TŐL KÉTHETENTE, ÖSSZESEN 6 ALKALOMMAL

A P H R O D I T E: mert női testre van szabva, és nőiessé tesz. Az abszolút NŐT hozza ki belőled.

P O W E R: mert igazi energiabomba! Feltölt, felvillanyoz, erőtől és szépségtől sugárzóvá tesz.

T R A I N I N G: mert egyszerűen követhető tréning órákról van szó. Nem koreográfia tanulás, hanem testkultúra fejlesztés.

Az Aphrodite Power Training egy női fitnessprogram. Optimális edzés és mozgás, könnyen elsajátítható minden nőnek, aki a legjobbat szeretné kihozni magából.
Az igazi világkörüli utazást idéző zenei válogatással többféle mozgáskultúrából merítünk. A nagyszerű zenék segítségével önmagunkba is utazunk, hogy megtaláljuk belső kreatív forrásainkat. A szépség intelligencia, ami mindenkiben ott él!

A meleg hónapokban felszabadultabb az elme, és könnyebben alakítható a test a vágyott alakra a forró nyári "kohóban". A helyes testtartás-, testtudat fejlesztés és mozgás kulcs az örömökkel teli egészséghez, és még ráadásul szép is!

A tartás szó már önmagában véve is többértelmű: A külső tartásunk a belső tartásunkat tükrözi, mivel egymásra oda-vissza hatnak. Testtartásunk és minden mozdulatunk kommunikál a külvilág és a saját belső énképünk felé. Mindenki természetes létformája a mozgás, és mivel a modern világban keveset kaphat ebből a legtöbb mai ember, fontos, hogy tudatosítsuk, és műveljük. A helytelen tartás oka lehet az egészségügyi problémáknak, és a legtöbb esetben a rossz szokások miatt rögzül.

A tréningsorozat különböző tánc- és mozgás-, mozdulat technikák ötvözete, mely támogatja a fizikai és lélektani teljességet és harmóniát. Többféle táncműfajban és mozgásrendszerben dolgozunk: hastánc, jazz tánc, swing, charlston, funky, disco, afro tánc, klasszikus balett alapok, jóga és csikung technikák. Mindez alapozó szinten, ezért semmilyen táncos előképzettség nem szükséges.

A folyamatnak szerves része az illóolajok inspiráló és támogató használata azoknak a résztvevőknek, akik szeretik az illatok hatásait. A lényeg, hogy önbizalomra és önelfogadásra találjunk, és ezzel emeljük meg az életminőségünket. 

 

A tréningek alkalmankénti tematikája:

1. Elengedés – június 5. 17.00-19.30.
2. Megtisztulás – június 19. 17.00-19.30.
3. Béke- egyensúly – július 3. 17.00-19.30.
4. Szenvedély – július 17. 17.00-19.30.
5. Vidámság – július 31. 17.00-19.30.
6. Motiváció – augusztus 14. 17.00-19.30.
 

A tréninget tartja: Győrffy Katalin, táncművész, kortárs táncpedagógus, koreográfus

Időpont: 1. alkalom: Június 5. péntek, 17.00-19.30

Részvételi díj: 6.000 Ft / alkalom, 36.000 Ft/ 6 alkalmas tréning.

Korai kedvezmény: 30.000 Ft / 6 alkalom! = 6.000 Ft megtakarítás, vagyis 1 alkalom GRATIS!

Bejelentkezés: az info@shakti.hu címen