Anyák napi börze és babahordozó tanfolyam április 28-án

 

Vendégünk a MAMAMI BOLT, a kötődő nevelés és természetes gondoskodás boltja BÖRZE (nagyterem)

A „MAMAMI BOLT” tulajdonosa egy kisgyermekes házaspár. Alapvetésük, hogy akkor nevelhetünk boldog, a világ iránt bizalommal viseltető, abban kitűnően navigáló gyermeket, ha a folyamatosan változó elemi igényeit kielégítjük. Ennek az elvnek az igényes, ízléses, egyedi eszközeit találják meg boltjuk polcain. Mivel gyakorló szülők, hitelesen állnak termékeik mögött. Személyes tapasztalatuk és elhivatottságuk a garancia arra, hogy vevőik nem csak egy babaápolási termékkel, hanem egy, a mindennapjaikat segítő és szebbé tevő eszközzel, és az ahhoz tartozó szakszerű tanácsadással gazdagabban lépnek ki boltjuk ajtaján. /www.mamamibolt.hu/

Mivel a Shakti Jógastúdió jógatanárai is mind gyakorló anyukák, mi is magunkénak érezzük a kötődő nevelés elveit. Több éve dolgozunk közösen azon, hogy minél több család ismerhesse meg ezeket az eszközöket és elveket, így ezekben a témákban szervezünk tanfolyamokat, rendezvényeket – ismeretterjesztés, a szülőtársak „támogatása” céljából.  .

Nincs az országban még egy ilyen széles kínálattal rendelkező webáruház az igényes gyermekgondozás terén. Most kézbe veheted, megtapinthatod, kipróbálhatod, felpróbálhatod a legkülönbözőbb babahordozókat, hordozókendőket, mei tai és csatos hordozókat, kiegészítőiket, mosható pelenkákat, babakelengyét, fajátékokat, könyveket gyerekeknek és szülőknek, kismamacuccokat, szoptatós ruházatot, és még sok minden mást.

Időpont: 2013. április 28. vasárnap 10.00-13.00

Részvételi díj: A részvétel ingyenes.

 

BABAHORDOZÓ TANFOLYAM (kisterem)

Informatív, gyakorlatias minikurzus, mely során elsajátíthatod az ortopédiailag helyes babahordozás különböző módjait, kipróbálhatod, és megvásárolhatod a számodra szimpatikus hordozóeszközt.

A babák születésük pillanatától kezdve minden sejtjükkel arra vágynak, ami addig is természetes, elérhető, biztonságos és ismert volt a számukra: a folyamatos és szoros testkontaktusra.

Hogy ezt az igényüket kielégíthessük, hordozzuk a babánkat! Persze, nem mindegy, hogy hogyan. Manapság többféle ortopédiailag helyes testtartást biztosító hordozóeszköz közül választhatunk és a babánkkal együtt élvezhetjük a hordozás minden pillanatát.

A hordozás praktikus, hiszen a két kezünk szabad marad és a hétköznapi munkavégzés lehetővé válik.

A hordozás előnyös, hiszen a baba optimális fejlődéséhez szükséges szomatoszenzoros ingereket hordozás közben megkapja.

1A hordozás szerelem, hiszen babaillatú, meleg és finom érzés anya és baba számára egyaránt.

 Gyere el tanfolyamunkra

  • ha érdekel a hordozás és most várod a babádat
  •  a van saját hordozód, de nem tudod hogy kell helyesen használni
  •  a bizonytalan vagy hogy hordoznál e vagy sem
  • ha szeretnél többféle hordozót kipróbálni mielőtt sajátot vásárolsz
  • ha szakembertőlszeretnéd megtanulnia hordozás miértjét és mikéntjét.

Időpont:2013. április 28. vasárnap 10.00-12.00

Részvételi díj:3.000 Ft / család. Apukák gyertek Ti is, hiszen a babákat az Édesapák is hordozhatják!!!

A tanfolyamot tartja: Fekete Zsuzsa, hordozási tanácsadó, szociálpedagógus