A tibeti hangtál relaxáció

A hangfürdő hatására a test ellazul, agyunk hullámai pedig lelassulnak. Ebben az állapotban nyugalmat, biztonságot érzünk, s beindulnak a test öngyógyító mechanizmusai. Megtisztítjuk magunkat a környezet és magunk által kreált káros rezgésektől és energiablokkoktól.

A hangtálak többdimenziós zengése a csendbe vezet bennünket vissza, és utat nyit létünk ősforrásához.Aki önmagával és környezetével összhangban, harmonikus rezgésben él, az életét kreativitásának teljességében, szabadon élheti és egészséges marad. Ehhez segít hozzá a tibeti hangtálakkal végzett relaxáció.

A hangtálakban számtalan lehetőség rejlik:

  • A tálak a különböző testrészekre helyezve oldják az ottani izomgörcsöket, fájdalmakat, energiablokkokat, javítják a közérzetet; mélyebb légzést és ezáltal belső nyugalmat eredményeznek.
  • Hangjuk és rezgésük harmonizál és ellazít, de jelentős sikere van a gyógyításban is, hisz lazító, fájdalomcsillapító hatásával gyógyulási folyamatokat támogat.
  • Egyensúlyt teremtenek a két agyfélteke között is, és egészen a sejtek szintjéig tisztítják és vitalizálják a test energiáját.
  • Használhatjuk őket a tér tisztítására is.
  • Több hangtálon egyszerre játszva csodálatos hangteret teremthetünk, amelyek elősegítik a mély ellazulást.
  • Kísérhetjük és hatékonyabbá tehetjük velük a relaxációt, meditációt.

/bővebben:www.tukorstudio.hu/

Úgy érzem azonban, hogy itt Európában, a XXI. században sokan hitetlenkedve fogadják azt a tényt, hogy rendszeres belső munkával és önismerettel karbantarthatjuk testünket és lelkünket egyaránt. Ezért kibővítettem technikáimat (nyugati) hangvillás kezeléssel, szintén a test rezgéseit helyreállítandó, illetve mentálhigiénés módszereket is integráltam, mellyel a megelőzés, illetve a nyugati és keleti módszerek összehangolása valósul meg.

Orosz Anikó