„7 Csakra” - Táncmeditáció

A hét alkalom másfél órás foglalkozásai során a tánc segítségével juthatsz közelebb a csakrák megismeréséig, megtapasztalásáig.Minden alkalommal egy energiaközponttal foglalkozunk - a gyökér-csakrától kezdve haladunk a koronacsakráig.

Elsősorban nem az elméleti anyagra koncentrálunk, hanem az egyes csakrákhoz tartozó testi, lelki, érzelmi aspektusok feldolgozását vesszük célba, és nagy hangsúlyt helyezünk az energiák és csakrák fizikai megtapasztalására. Ezen a belső, önismereti utazáson a személyes fejlődésünk mellett acsakrarendszer harmonizálása, tisztítása a fő cél.

Az óra menete:

Ø  A táncos bemelegítés és a csakra minőségeinek, tulajdonságainak rövid megbeszélése után, a tudatosan összeállított zenei világ és az élettémákhoz kapcsolódó instrukciók segítségével ráhangolódunk az adott energiaközpontra.

Ø  Majd a táncot kísérő szöveges, vezetett meditáció és a szabadtáncbanmegszülető mozdulatok, felszabaduló érzetek, érzések segítségével a test maga mutatja az utat a testi-lelki változáshoz.

Ø  A levezetésként tartott relaxáció, és az átélt élmények rövid megbeszélése segít megérteni, elmélyíteni a tánc során felmerülő érzéseinket és újra ráhangolódni a körülöttünk lévő világra.

A legoptimálisabb, ha rendszeresen tudsz járni a foglalkozásokra, de az órák nyitottak, bármikor csatlakozhatsz.

Szeretettel Várunk!

Időpont:szeptember 6-tól péntekenként 19.00-20.30-ig

Helyszín:Shakti JógaStúdió (Nyíregyháza, Krúdy Ház, Szabadság tér 12/b, 3/28)

Az órát tartja:Erőss Mariann

Információ, jelentkezés:30/562-7879 telefonszámon vagy az emariann@vipmail.hu email címen

Részvételi díj:1400Ft/90perc; a megváltott bérletek erre az órára is érényesek!